View single post by Si.
 Posted: Mon Apr 17th, 2017 08:39 pm
PMQuoteReplyFull Topic
Si.



Joined: Thu Feb 23rd, 2012
Location: London
Posts: 3404
Status: 
Offline
Hi Helmut.


I presume that you are using Windows-10 ?

An update by Microsoft to Windows-10 around 1st January 2017 has been an issue.

Try this ...



- - - - - - -



Go to your Freerails Gallery

In your Gallery window click on the photo you want to Post

The photo will then be enlarged on your screen

Now ... Right-Click ... a drop down menu will appear

From this drop down menu ... click on 'COPY IMAGE'


Now ... go to the Freerails Reply Window open in another tab

Place your cursor where you want your photo to appear

Then you need to Right-Click again ... another drop down menu will appear

From this drop down menu ... click on 'PASTE IMAGE'


The photo you want to Post from your Gallery should now be in the Reply Window.

Simply repeat the above sequence to add more photos to your Post



- - - - - - -



It seems that an update by Microsoft to Windows-10 ...

... has meant that the previous method of clicking on a Thumbnail ...

... having pressed the 'G' button in the Reply Window ...

... is no longer possible for Windows-10 users.



Si.



____________________

' Mysterious Moose Mountain ' - 1:35n2 - pt.II
http://www.freerails.com/view_topic.php?id=7318&forum_id=17&page=1

' M:R:W Motor Speedway !!! ' - 1:32 Slotcar Racing Layout
http://www.slotforum.com/forums/index.php?showtopic=59295&st=0&a
Close Window