View single post by Bernd
 Posted: Mon Nov 6th, 2017 02:18 am
PMQuoteReplyFull Topic
Bernd



Joined: Wed Jul 18th, 2012
Location: South Of Rochester, New York USA
Posts: 1111
Status: 
Offline
jtrain wrote: Bernd,

What browser are you using?  Websites are written using CSS or html code, which is interpreted differently by different web browsers.  For instance, I cannot get any space between paragraphs while posting on this forum using Microsoft Edge.  I just figured it out a few weeks ago, so I downloaded Firefox (used to use Chrome, but it's too annoying for my tastes) and everything that I use works fine.

The problem isn't with the website's programming, per se, but rather how that code is read by web browsers.  That's the only downside to the Internet, there is no standard.

--James








I'm using Windows 7 Professional with Explorer 11. I also have a Windows 10 on a portable running Edge that gives me the same results.
This problem for me started over a year ago.



 I'm sure I'm not the only one using what I mentioned above.





Bernd


P.S. Now isn't that strange. When I quote using the "Reply" when I post I don't see the quoted post. yet when I use the "Edit Source"
I get the different colored quote box.

Last edited on Mon Nov 6th, 2017 02:38 am by Bernd



____________________
A PESSIMIST sees a dark tunnel
An OPTIMIST sees light at the end of the tunnel
A REALIST sees a freight train
The LOCOMOTIVE ENGINEER sees three idiots standing on the tracks
Close Window