Freerails Home 
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register
Freerails > Model Railroad Forums > READ THIS - IMPORTANT INFORMATION > - FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -

Because of non-railroad abuse of the site, new members MUST use their first names (at least) to join NO EXCEPTIONS!

- FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -
 Moderated by: Nice Guy Eddie Page:  First Page Previous Page  ...  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  ...  Next Page Last Page  
New Topic Reply Printer Friendly
 Rating:  Rating
AuthorPost
 Posted: Sun Dec 11th, 2016 12:26 am
  PMQuoteReply
111th Post
oztrainz
Super Moderator


Joined: Wed Apr 10th, 2013
Location: Unanderra, Australia
Posts: 733
Status: 
Online
Seemed like a good idea at the time??:P



____________________
Regards,
John Garaty
Unanderra in oz
Back To Top

 Posted: Thu Dec 15th, 2016 09:30 pm
  PMQuoteReply
112th Post
Alwin
Registered


Joined: Sat Jun 29th, 2013
Location: Netherlands
Posts: 482
Status: 
Offline
Could it be that some topics are still missing? I was looking for my "nature takes over" topic in the diorama section but can't find it.

Thanks, Alwin

Back To Top

 Posted: Fri Dec 16th, 2016 06:45 am
  PMQuoteReply
113th Post
Si.
Super Moderator


Joined: Thu Feb 23rd, 2012
Location: London
Posts: 3288
Status: 
Offline
Hi Alwin.

Thanks for reporting that.

I'm sorry to hear the Topic is not displayed properly.

Roberts 'Hybrid Power' & my 'Last Of The 3 Foot Loggers' Topics, both have the same problem as well.

I will do my best to find out why your Topic is not appearing.

Again, there was a glitch last weekend, further 'fallout' from what was done in August, which has thrown up some essentially 'random problems' which have not yet been understood.

As soon as I know any more, you will, I would like 'Last Of The 3 Foot Loggers' back as well.

:moose:

Si.



____________________

' Mysterious Moose Mountain ' - 1:35n2 - pt.II
http://www.freerails.com/view_topic.php?id=7318&forum_id=17&page=1

' M:R:W Motor Speedway !!! ' - 1:32 Slotcar Racing Layout
http://www.slotforum.com/forums/index.php?showtopic=59295&st=0&a
Back To Top

 Posted: Tue Dec 27th, 2016 08:45 am
  PMQuoteReply
114th Post
Nice Guy Eddie
Administrator


Joined: Mon Sep 5th, 2016
Location: Long Beach CA
Posts: 118
Status: 
Offline
MOVED from the Santa Claus & Elves Thread in the General Talk Forum.

Originally Posted by Tony M.

" Hi oztrains, I can't access my gallery now message coming up with Free rails needs some info image URL, does that  mead  photo web link, was going to send you a PM but couldn't post the pic, handy you are in the admin, being in there for a while."

Tony from SE/QLD

Attachment: IMG_1091 a.jpg (Downloaded 33 times)



____________________

" We Got Places All Over The Place "

Back To Top

 Posted: Tue Dec 27th, 2016 09:37 am
  PMQuoteReply
115th Post
Tony M
Registered


Joined: Thu Mar 13th, 2014
Location: Ipswich, Queensland, Australia
Posts: 432
Status: 
Offline
Thanks Eddie I thought of going there, when I saw John is a Super Moderator but I did try to send him a PM but couldn't post that pic, why I posted it there.
It is a pain I can't even access the setting in the menu anymore for some reason, it isn't there, the computer is a couple of years old now.
I keep on clicking insert image and it comes up with that picture.
Hope someone can help Tony from down under, hope not back to one pic per post.:us::bang::shocked:

Back To Top

 Posted: Tue Dec 27th, 2016 09:43 am
  PMQuoteReply
116th Post
oztrainz
Super Moderator


Joined: Wed Apr 10th, 2013
Location: Unanderra, Australia
Posts: 733
Status: 
Online
Hi Eddie,
More information from Tony - have been trying to raise him by phone but get an answering machine.

From Tony -it started Christmas day when I tried posting the latest update layout pic.- 
I haven't being on Free rails for a month or two...
I thought the problem was solved when the forum crashed , I can't access the G for gallery either think the cause is either Google of windows ten, as usual something simple like Eddie said.
End of info so far...



____________________
Regards,
John Garaty
Unanderra in oz
Back To Top

 Posted: Tue Dec 27th, 2016 09:01 pm
  PMQuoteReply
117th Post
Tony M
Registered


Joined: Thu Mar 13th, 2014
Location: Ipswich, Queensland, Australia
Posts: 432
Status: 
Offline
style="background-color: rgb(255, 255, 255);"Morning John, top phone call, many thanks , I have found out that I am running on Edge window10 operating systerm, there must of being an update that stuffed me up from seeing Freerails gallery. The only option is now if I can use Firefox if not looks like I am stuck with posting one pic on the post, will go have a look today to see if there were ticked where they should not be sad .:bang::us::f:L: looks like spell check gone as well style="background-color: rgb(255, 255, 255);"
style="background-color: rgb(255, 255, 255);"Tony from SE/QLD

Back To Top

 Posted: Tue Dec 27th, 2016 10:34 pm
  PMQuoteReply
118th Post
Si.
Super Moderator


Joined: Thu Feb 23rd, 2012
Location: London
Posts: 3288
Status: 
Offline
Hi Tony :wave:

There are a ton of browsers out there, for sure.

I have 'Safari' on a Mac here, to be honest, IT"S RUBISH !
I have had numerous reports of functional-problems with 'Google Chrome' browser.
More RUBISH in my opinion.
I did have 'Internet Explorer' on my P.C, dragged & dropped it to the trash though, more RUBISH !

Sorry if I sound somewhat opinionated, but of course I do have opinions. ;)

NOW...
...I have 'Firefox' on the old-school Mac ( TenFourFox, if anyone wants it, from 'SourceForge', still being updated & supported, NOT by Apple OF COURSE :f: ).
...& also 'Firefox' on my trusty ol' 20th-century P.C. !

All is well !
'G'-buttons all over the place...
...& no more checkout problems from my electronic-component supplier, or when ordering ceeegars online. :mex:

Who needs all the rest ... when the firey-fox is THE BEST ! ;)

All the best.

'old-school' Si.

BTW ... What on earth is all that ... background-color: rgb(255, 255, 255) ... all about ?



____________________

' Mysterious Moose Mountain ' - 1:35n2 - pt.II
http://www.freerails.com/view_topic.php?id=7318&forum_id=17&page=1

' M:R:W Motor Speedway !!! ' - 1:32 Slotcar Racing Layout
http://www.slotforum.com/forums/index.php?showtopic=59295&st=0&a
Back To Top

 Posted: Wed Dec 28th, 2016 12:28 am
  PMQuoteReply
119th Post
Tony M
Registered


Joined: Thu Mar 13th, 2014
Location: Ipswich, Queensland, Australia
Posts: 432
Status: 
Offline
Hi Si, I am amazed that the background colour showed up at the beginning of the post I didn't type it in rgb(255,255,255)
I can't even access the quote button anymore either , will chat to my son today change  Edge to either Firefox or IEP as my default Browser., buy a windows 8.1 copy other answer.Did some research and Firefox support windows 10.
Happy new year Tony from down under.

Back To Top

 Posted: Sat Dec 31st, 2016 08:55 am
  PMQuoteReply
120th Post
Nice Guy Eddie
Administrator


Joined: Mon Sep 5th, 2016
Location: Long Beach CA
Posts: 118
Status: 
Offline
PHOTOBUCKET !! ??


Just get Firefox for free on your new P.C.

Set your User Theme to 'Ultra'

& carry on using the Freerails Members Gallery as before

Shouldn't be any problem


Photobucket ??

Dont waste keystrokes !

:f:

Eddie



____________________

" We Got Places All Over The Place "

Back To Top


 Current time is 09:00 am
Page:  First Page Previous Page  ...  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  ...  Next Page Last Page  

Freerails > Model Railroad Forums > READ THIS - IMPORTANT INFORMATION > - FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -
Top



UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2016 Data 1 Systems