Freerails Home 
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register
Freerails > Model Railroad Forums > READ THIS - IMPORTANT INFORMATION > - FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -

Because of non-railroad abuse of the site, new members MUST use their first names (at least) to join NO EXCEPTIONS!

- FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -
 Moderated by: Nice Guy Eddie Page:  First Page Previous Page  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  Next Page Last Page  
New Topic Reply Printer Friendly
 Rating:  Rating
AuthorPost
 Posted: Sun Sep 4th, 2016 02:42 pm
  PMQuoteReply
41st Post
W C Greene
Super Moderator


Joined: Fri May 4th, 2007
Location: Dallas, Texas USA
Posts: 7224
Status: 
Offline
Si, I feel alone! I seem to be the only nut who has access to the gallery, can upload photos there, and have no problems (as far as I know) with anything. Maybe its because I am a computer idiot and don't know better or maybe I am "living right" (improbable) or ...who knows??? Maybe I need some of my crap deleted to make me feel wanted! Or maybe I should just shut up (oh yes) and live with the problem.

Ignoramus is bliss....
WCG



____________________
Go ahead, make my day!
Back To Top

 Posted: Sun Sep 4th, 2016 03:47 pm
  PMQuoteReply
42nd Post
Si.
Super Moderator


Joined: Thu Feb 23rd, 2012
Location: London
Posts: 2945
Status: 
Offline
Howdy Woodie :cb:

I believe I figured out the Gallery problem after coffee No.12 at 7.00am this morning !

I've P.M.ed The Herb 'bout it...
...& it'll probably get tested later today or tomorrow.

If it's correct, the answer was a simple one (aren't they always !)...
...but difficult to explain...
...it just took MAJOR hair-loss to get there !!

We'll see ............................

:moose:

Si.



____________________

' Mysterious Moose Mountain ' - 1:35n2 - pt.II
http://www.freerails.com/view_topic.php?id=7318&forum_id=17&page=1

' M:R:W Motor Speedway !!! ' - 1:32 Slotcar Racing Layout
http://www.slotforum.com/forums/index.php?showtopic=59295&st=0&a
Back To Top

 Posted: Sun Sep 4th, 2016 08:46 pm
  PMQuoteReply
43rd Post
Si.
Super Moderator


Joined: Thu Feb 23rd, 2012
Location: London
Posts: 2945
Status: 
Offline
Clif (wclm) Posted this on 30th Aug.

I to was looking through the reload of Freerails and noticed that the "gallery tab" is missing. I did find that the gallery was still there when I hit the "G" in the post reply window.
___________________
Clif Korlaske

Another member that seems they CAN see the 'G'-Button...
...But NOT the top-menu tab.

Clif, I might send you a P.M.
But, are you still seeing the same today ?

:moose:

Si.



____________________

' Mysterious Moose Mountain ' - 1:35n2 - pt.II
http://www.freerails.com/view_topic.php?id=7318&forum_id=17&page=1

' M:R:W Motor Speedway !!! ' - 1:32 Slotcar Racing Layout
http://www.slotforum.com/forums/index.php?showtopic=59295&st=0&a
Back To Top

 Posted: Sun Sep 4th, 2016 09:20 pm
  PMQuoteReply
44th Post
Salada
Registered


Joined: Mon Nov 4th, 2013
Location:  
Posts: 1096
Status: 
Offline
Sorry Si but no Gallery at all as seen from deepest, darkest Southwest England. Zilch, nadder, niente, sod all.

And NO 'G' button on Post Reply page.

We're doomed Captain Mainwaring , I tell you we're all d-o-o-m-e-d.

Keep burning the midnight diesel boys, the answer's in there somewhere.

Regards & Thanks for your efforts on our behalves,     Michael

Back To Top

 Posted: Sun Sep 4th, 2016 09:23 pm
  PMQuoteReply
45th Post
oztrainz
Super Moderator


Joined: Wed Apr 10th, 2013
Location: Unanderra, Australia
Posts: 691
Status: 
Offline
Hi Si and all,
"Gallery" is still missing under "Menu" heading where it was previously

Not sure if this has anything to do with it?
I also echo Micheal's thanks comments

EDIT - Additional late thought - If Woody as a moderator can see the Gallery and we as regular users can't maybe the permissions table was corrupted in the crash and an earlier/different/default version is currently in place?

Last edited on Sun Sep 4th, 2016 09:40 pm by oztrainz



____________________
Regards,
John Garaty
Unanderra in oz
Back To Top

 Posted: Sun Sep 4th, 2016 10:13 pm
  PMQuoteReply
46th Post
Si.
Super Moderator


Joined: Thu Feb 23rd, 2012
Location: London
Posts: 2945
Status: 
Offline
Hi John.

I had a EUREKA moment last night & thought EXACTLY the same as you.

Problem is, as SUPER MOD. and ADMIN. I have been unable to see the Gallery either.
Previously the Gallery worked fine on my P.C.
I have now checked on Mac. Cellphone & P.C. with permissions & ziltch ?

Herb & Woodie can both see the Gallery.
Clif (wclm), see post No.44, can see the 'G' but NOT the top-tab.

It is MOST perplexing ??

:moose:

Si.



____________________

' Mysterious Moose Mountain ' - 1:35n2 - pt.II
http://www.freerails.com/view_topic.php?id=7318&forum_id=17&page=1

' M:R:W Motor Speedway !!! ' - 1:32 Slotcar Racing Layout
http://www.slotforum.com/forums/index.php?showtopic=59295&st=0&a
Back To Top

 Posted: Mon Sep 5th, 2016 12:26 am
  PMQuoteReply
47th Post
Herb Kephart
Super Moderator


Joined: Thu Jul 19th, 2007
Location: Glen Mills, Pennsylvania USA
Posts: 6021
Status: 
Offline
Si----
''If it's correct, the answer was a simple one (aren't they always !)...
...but difficult to explain...
...it just took MAJOR hair-loss to get there !!''

Herb----
''Si, please be advised that your FreeRails healthcare plan does not cover hair transplants, false hair pieces, re seeding, watering, cultivation, mowing, flower garden maintenance, or a number of other issues, It is, in fact easiest described as not covering much of anything in the accident, sickness, tests, x-rays an the like. Sympathy, in very limited amounts is provided, upon payment of a $500 co-pay.''

Payable in advance, of course.

Herb



____________________
Fix it again, Mr Gates--it still works!"
Back To Top

 Posted: Mon Sep 5th, 2016 01:04 am
  PMQuoteReply
48th Post
Tony M
Registered


Joined: Thu Mar 13th, 2014
Location: Ipswich, Queensland, Australia
Posts: 380
Status: 
Offline
Hi Herb, I still can't access my gallery still not showing up in my Menu.

Tony from down under

Back To Top

 Posted: Mon Sep 5th, 2016 02:46 pm
  PMQuoteReply
49th Post
Chriss H
Registered


Joined: Sat Aug 13th, 2016
Location: Plano, Texas USA
Posts: 68
Status: 
Offline
I've never seen a FR Gallery option or menu since I joined, never knew there was one until I saw the posts here about it "gone missing."



____________________
_______
Chriss

I'm a Colorado mining district afficianado. Planning a layout in HOn3.
Back To Top

 Posted: Mon Sep 5th, 2016 10:55 pm
  PMQuoteReply
50th Post
oztrainz
Super Moderator


Joined: Wed Apr 10th, 2013
Location: Unanderra, Australia
Posts: 691
Status: 
Offline
Hi Mods,
Looks like we have another casualty, Martin's "Dirty STuff" thread just misfired - Last visible post September 1st showing different from "Recents" with today's post by Martin not making it through.

Sorry but it looks like we're not done with "Part 2" threads yet. :-(

Last edited on Mon Sep 5th, 2016 10:56 pm by oztrainz



____________________
Regards,
John Garaty
Unanderra in oz
Back To Top


 Current time is 12:41 pm
Page:  First Page Previous Page  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  Next Page Last Page  

Freerails > Model Railroad Forums > READ THIS - IMPORTANT INFORMATION > - FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -
Top



UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2016 Data 1 Systems