Freerails Home 
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register
Freerails > Model Railroad Forums > IMPORTANT INFORMATION > - FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -

Freerails IS ACCEPTING new Members ... To join Freerails ... See how to Register as a Member in the 'Joining Freerails' Forum

- FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -
 Moderated by: . Page:  First Page Previous Page  ...  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  ...  Next Page Last Page  
New Topic Reply Printer Friendly
 Rating:  Rating
AuthorPost
 Posted: Fri Sep 9th, 2016 04:34 pm
  PMQuoteReply
71st Post
NathanO
Registered
 

Joined: Tue Jan 24th, 2012
Location: Spring Branch [north Of San Antonio], Texas USA
Posts: 288
Status: 
Offline
We still have the calendar problem.

Do they have any idea on how to fix it?

Nathan

Back To Top

 Posted: Fri Sep 9th, 2016 05:26 pm
  PMQuoteReply
72nd Post
Si.
Moderator


Joined: Thu Feb 23rd, 2012
Location: London
Posts: 5205
Status: 
Offline
Hi Nathan.

I just had a look at the calender.
I don't actually use it, so I'm not sure what it's supposed to look like.
It looks pretty OK to me though.

What is the problem you are asking about ?
If you could give some info. on what's happened to it, it would help.
I will try & look into it, if I know what I'm looking for.

All the best.

:moose:

Si.



____________________

' Mysterious Moose Mountain ' - 1:35n2 - pt.II
http://www.freerails.com/view_topic.php?id=7318&forum_id=17&page=1

' M:R:W Motor Speedway !!! ' - 1:32 Slotcar Racing Layout
http://www.slotforum.com/forums/index.php?showtopic=59295&st=0&a
Back To Top

 Posted: Fri Sep 9th, 2016 06:17 pm
  PMQuoteReply
73rd Post
Nice Guy Eddie
Administrator


Joined: Mon Sep 5th, 2016
Location: Long Beach CA
Posts: 220
Status: 
Offline
Hi Nathan

Damn coffee machine exploded
So bin a bit slow to wake up this morning
Don't sweat bud just ask Nice Guy
Problem fixed


Keep it on the black stuff !

:f:

Eddie



____________________

" We Got Places All Over The Place "

Back To Top

 Posted: Fri Sep 9th, 2016 09:10 pm
  PMQuoteReply
74th Post
NathanO
Registered
 

Joined: Tue Jan 24th, 2012
Location: Spring Branch [north Of San Antonio], Texas USA
Posts: 288
Status: 
Offline
Thanks Eddie.

Nathan

Back To Top

 Posted: Sat Sep 10th, 2016 03:20 am
  PMQuoteReply
75th Post
Lee B
Registered


Joined: Tue Dec 9th, 2014
Location: The Pacific NW, By Way Of The Deep South, USA
Posts: 1012
Status: 
Offline
Where is this gallery everyone's writing about?
It just occurred to me that I've never even looked there...



____________________
-Lee

http://www.freewebs.com/willysmb44/modeltrains.htm
https://www.flickr.com/photos/53587910@N05/sets/72157668176638961
Back To Top

 Posted: Sat Sep 10th, 2016 04:19 am
  PMQuoteReply
76th Post
oztrainz
Super Moderator


Joined: Wed Apr 10th, 2013
Location: Unanderra, Australia
Posts: 932
Status: 
Offline
Hi Lee,
If you haven't seen it previously, then you can't have missed it now? Can you?

My current understanding is that at present the bit that lets us see the Gallery is broken - and looks like it will not be an "instant fix". The photos in the gallery are safe - but you just can't see them or access them for your posts at present. The Mod's and Admin's will let us all know when regular service using the Gallery is restored and how to access it once it is fixed. Please be patient. I'm sure that the Gallery will return, but it will take "as long as it takes" to make the "magic" happen.

At present you can attach one photo type file per message if you use the REPLY option from the topic rather than the QUICK REPLY panel at the foot of each thread's page. BUT please ensure the photo file you attach is at 800 pixels at the widest. This will insert a photo that has enough detail to be very useful, but that won't take forever to download. Please remember not everyone on here has a high-speed internet connection available to view FreeRails.

I hope that this helps clarify things,



____________________
Regards,
John Garaty
Unanderra in oz
Back To Top

 Posted: Sat Sep 10th, 2016 04:53 am
  PMQuoteReply
77th Post
Basher
Registered
 

Joined: Wed Jan 13th, 2010
Location: Homewood, Illinois USA
Posts: 155
Status: 
Offline
To All:
I can open the galley and see all the photos.
Basher

Back To Top

 Posted: Sat Sep 10th, 2016 05:06 am
  PMQuoteReply
78th Post
Si.
Moderator


Joined: Thu Feb 23rd, 2012
Location: London
Posts: 5205
Status: 
Offline
" It just occurred to me that I've never even looked there..."

Hi Lee.

Don't worry you haven't missed much !

It is possible to 'browse' Members Galleries.
But you're WAY better off looking at Members photos in the actual Threads they are part of.
The Gallery-window contains no text, titles etc. for the photos, just thumbnails.

In the time I've been at Freerails, I've 'browsed' a couple of Galleries...
...and just thought, why bother, there's no description of anything shown.

Most peoples Galleries, mine included, just look like a muddle of images, in date-order, as they've been uploaded.
Meaningless !
You can create basic folders in your Gallery, but I haven't, and neither have most others from what I can tell.

The Gallery-window is a square containing 9 thumbnails.
I've got about 1000 photos in mine, in 111 pages, 9 per page.
As you can imagine, clicking through these & being able to actually find anything, is like looking for a needle in a hay stack.
It is nothing like moving & organizing photos in a regular drag & drop window.

Attaching a photo using the button at the bottom of the Posting-window, is really no different.
The only thing being different, is that only 1 photo per Post is attachable.

To me TEN photos per page, is MORE than enough to load & look at in one go...
...if you want to show more than 10 photos, simply start a new Page.

Pages with VAST amounts of photos, take quite some time to load, for many people with 'real-world' speeds & devices...
...and have absolutely no benefit that I can think of, compared to a nice quick loading Page with a sensible number of photos on it.
Pages with VAST numbers of photos per Page IMO are simply annoying !

P.C. users have had no issues that I'm aware of in using the Gallery in the past.
But Mac users with Safari-browsers certainly have, I believe Firefox might be OK on Macs...
...but most Mac users seem to habitually use Safari.

Of course, a lot of Members don't bother using EITHER method, and just use their own favoured photo-host.

Missed anything by not seeing Members Galleries ?

Nope, not really, it's all in their Threads, presented 10x better !

:moose:

Si.

Bring on the nay sayers !! .................................

;)

HOLY COW !! ... I just read ^ ... Basher can see the 'G' !!

What's your secret ? ... I can't see $4!7 here !!



____________________

' Mysterious Moose Mountain ' - 1:35n2 - pt.II
http://www.freerails.com/view_topic.php?id=7318&forum_id=17&page=1

' M:R:W Motor Speedway !!! ' - 1:32 Slotcar Racing Layout
http://www.slotforum.com/forums/index.php?showtopic=59295&st=0&a
Back To Top

 Posted: Sat Sep 10th, 2016 05:45 am
  PMQuoteReply
79th Post
Basher
Registered
 

Joined: Wed Jan 13th, 2010
Location: Homewood, Illinois USA
Posts: 155
Status: 
Offline
Si:
I don't claim to see the "G" I just go to menu near the top of the page. Select that and a dropdown menu appears with gallery as the last item. All the pictures are there.
Basher

Back To Top

 Posted: Sat Sep 10th, 2016 05:50 am
  PMQuoteReply
80th Post
Basher
Registered
 

Joined: Wed Jan 13th, 2010
Location: Homewood, Illinois USA
Posts: 155
Status: 
Offline
SI:
Here is how I get to gallery photos.
Basher

Attachment: IMG_1450.JPG (Downloaded 23 times)

Back To Top


 Current time is 06:23 am
Page:  First Page Previous Page  ...  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  ...  Next Page Last Page  

Freerails > Model Railroad Forums > IMPORTANT INFORMATION > - FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -
Top



UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2016 Data 1 Systems