Freerails Home 
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

Because of non-railroad abuse of the site, new members MUST use their first names (at least) to join NO EXCEPTIONS!

Something up or maybe screwy
 Moderated by: W C Greene
New Topic Reply Printer Friendly
 Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Mon Apr 17th, 2017 01:21 pm
  PMQuoteReply
1st Post
Budd
Registered


Joined: Tue Jan 12th, 2010
Location: Adelaide, Australia
Posts: 86
Status: 
Offline

In the "are you wary of LiPo's" thread, the last post I can see is from Tramcar Trev on Sept the 8th 2015, the main index page shows the last thread was Nice Guy Eddie on April 16th, 2017

Wayne from Oz



____________________
Modelling the 3'6" gauge railways of South Australia of course.
Back To Top

 Posted: Mon Apr 17th, 2017 05:20 pm
  PMQuoteReply
2nd Post
Si.
Super Moderator


Joined: Thu Feb 23rd, 2012
Location: London
Posts: 3494
Status: 
Offline

The Thread in the RC Forum, on batteries, was discovered to be faulty at the weekend.

This Thread was active at the time of the server-crash in August 2016.

Nothing since then had been Posted to that Thread, until Saturday.

So the problem was not discovered until this weekend.

As you point out, it is not possible to see the last Post in that Thread.



A handful of Threads were affected by the same problem, following the server-crash of 16th August 2016.

Herb asked me in September 2016 to look at these Threads generally & fix them if that could be done.



Most of the affected Threads have been found & the last Post repaired.

However they have had to be locked, as no new Posts will be visible.



I have been able to repair the last Post on most of the affected Threads.

With one or two however, it has not been possible to fix the last Post & make it appear.

So that last Post remains 'invisible'.
 


The battery Thread can still be viewed & linked to in the normal way.

As can the handful of other Threads which were affected in August 2016.

It is not however possible to add anything to the battery Thread, as new Posts will not show up.



Si.




____________________

' Mysterious Moose Mountain ' - 1:35n2 - pt.II
http://www.freerails.com/view_topic.php?id=7318&forum_id=17&page=1

' M:R:W Motor Speedway !!! ' - 1:32 Slotcar Racing Layout
http://www.slotforum.com/forums/index.php?showtopic=59295&st=0&a
Back To Top

 Posted: Tue Apr 18th, 2017 12:03 am
  PMQuoteReply
3rd Post
Budd
Registered


Joined: Tue Jan 12th, 2010
Location: Adelaide, Australia
Posts: 86
Status: 
Offline
Technical glitches must be the bane of a moderators/administrators life, thanks for the explanation, I don't feel so bad now.
Keep up the good on Model Railroading's number 1 Forum.

Wayne from Oz.



____________________
Modelling the 3'6" gauge railways of South Australia of course.
Back To Top


 Current time is 05:29 am

Top



UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2016 Data 1 Systems