Freerails Home 
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register
Freerails > Model Railroad Forums > Photo Posting > 'Members Gallery' Photos Preferred ?

Freerails IS ACCEPTING new Members ... To join Freerails ... See how to Register as a Member in the 'Joining Freerails' Forum

'Members Gallery' Photos Preferred ?
 Moderated by: .
New Topic Reply Printer Friendly
 Rating:  Rating
AuthorPost
 Posted: Wed Apr 10th, 2019 03:17 pm
  PMQuoteReply
1st Post
Stan S
Registered


Joined: Wed Nov 26th, 2014
Location: Putnam, Connecticut USA
Posts: 166
Status: 
Offline
What's the process for copying images from my 'Members Gallery' into a Post ?


Right now I'm just using the "Browse" button at the bottom of the Main Reply Window.

But it only allows a single image.
 

Is it better to upload to the Members Gallery ?


Stan




____________________
“ When art critics get together they talk about Form and Structure and Meaning.
When artists get together they talk about where you can buy cheap turpentine ”
(Pablo Picasso)
Back To Top

 Posted: Wed Apr 10th, 2019 04:31 pm
  PMQuoteReply
2nd Post
Nice Guy Eddie
Administrator


Joined: Mon Sep 5th, 2016
Location: Long Beach CA
Posts: 247
Status: 
Offline
Hi Stan


The information in this Thread :

Latest Official Info. - Uploading Photos To Your Gallery & Posting Them To Your Thread

is the latest and 'official' info. on uploading photos to your Freerails Members Gallery

You will also find info. there on Posting your uploaded photos from your Members Gallery to your Thread


It is very easy to do once you have read & understand & follow the clearly Posted directions carefully

It is all explained very simply step by step so there should be no confusion as what to do


Give these 'official' & clearly explained Postings a good read & just have a go

It really is very easy when following these well written step by step directions


There are a number of poorly explained & out of date photo posting descriptions floating around

These are in the process of all being DELETED in the interest of clarity

As we can only offer any 'precious' Admin. support time based on following the 'official' directions


:f:


Eddie




____________________

" We Got Places All Over The Place "

Back To Top

 Posted: Sat Jun 8th, 2019 06:40 pm
  PMQuoteReply
3rd Post
Nice Guy Eddie
Administrator


Joined: Mon Sep 5th, 2016
Location: Long Beach CA
Posts: 247
Status: 
Offline
Hi Stan

Have you tried following the simple photo posting directions I gave yet ?

If you haven't so far then you should !


So should anyone else who wants a Free Members Gallery rather than just attachments

Both methods are of course way way better than using any 2nd rate external 3rd party photo hosts


We all saw what happened when the greedy executives at Photobucket started demanding $$$ scam money

Also your photos wont go missing from your threads as we sadly see here for one reason or another all too often


If your photos are uploaded to Freerails they stay right here with your threads load fast & dont go missing

Like everything else here as well you dont even have to pay a Dime for it


Doesnt get much better than that !


:f:


Eddie




____________________

" We Got Places All Over The Place "

Back To Top

 Posted: Mon Nov 4th, 2019 04:06 pm
  PMQuoteReply
4th Post
Nice Guy Eddie
Administrator


Joined: Mon Sep 5th, 2016
Location: Long Beach CA
Posts: 247
Status: 
Offline
" Still having problems.

I can upload to the Gallery,
but when I copy an uploaded image and paste it into a Reply Window,
a URL appears which when clicked on yields a 404 message.

Running Mac OS Catalina 10.15 and Safari."



Hi Stan

I have copied your above post from earlier today over to here in the thread you started


Never heard back from you after I posted a lot of Gallery advice here

Have you looked at the information in this thread and followed it carefully ?


:f:


Eddie




____________________

" We Got Places All Over The Place "

Back To Top

 Posted: Sun Nov 24th, 2019 07:12 pm
  PMQuoteReply
5th Post
Nice Guy Eddie
Administrator


Joined: Mon Sep 5th, 2016
Location: Long Beach CA
Posts: 247
Status: 
Offline
I have looked at specifically what you seem to be doing wrong


Your photos have been uploaded to your Members Gallery just fine


To copy them to your Main Reply Window

You should click on the Members Gallery photo thumbnail to enlarge it


You should then use your computer mouses COPY and PASTE procedure

You simply click COPY over the enlarged Members Gallery photo

Then simply click PASTE where you want the photo in your Main Reply Window


You seem to be creating an actual link and then trying to PASTE that in as an image

No link is required and one should not be seen in your final post


You quite simply COPY a photo and then PASTE that photo

This method can also COPY and PASTE any photo from anywhere on Freerails Forum


Give it a go I am sure you will manage it OK


:f:


Eddie




____________________

" We Got Places All Over The Place "

Back To Top


 Current time is 10:17 pm

Freerails > Model Railroad Forums > Photo Posting > 'Members Gallery' Photos Preferred ?
Top



UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2016 Data 1 Systems