Freerails Home 
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register
Freerails > Model Railroad Forums > General Talk - Off Topic > No Problems Loading This Forum !

Freerails IS ACCEPTING new Members ... To join Freerails ... See how to Register as a Member in the 'Joining Freerails' Forum

No Problems Loading This Forum !
 Moderated by: .
New Topic Reply Printer Friendly
 Rating:  Rating
AuthorPost
 Posted: Mon Apr 22nd, 2019 07:55 am
  PMQuoteReply
1st Post
fallen
Registered
 

Joined: Wed Apr 3rd, 2013
Location: United Kingdom
Posts: 174
Status: 
Offline
We have a problem with our broadband connection.
 
Every once in a while, the phone line gets noisy. 
After a couple of days, it gets better again. 
No-one seems to know why, and no-one can fix it. 

However,
the system in the local exchange that runs the broadband network,
does not like it AT ALL!
 
It detects the noise, and shuts the broadband speed down to 200k.  
The trouble is, it then stops monitoring the line,
so when the noise goes away, the line stays at 200k.
 
The only way to get the speed restored,
is for someone from the phone company to come out and check the line,
then get the exchange to manually reset the speed.

As it's the holiday period, the line went down on Wednesday,
but the person from the phone company isn't coming until tomorrow. 
That's six days later.

200k     is      S L O W.       

V E R Y    S L O W.        V E R Y    V E R Y    S L O W.    

Most websites are full of software and high res video,
that takes minutes to load. 
Five minutes is not uncommon. 
So I have given up on those over the week-end.  

But Freerails loads just like normal.
 
THANK YOU FREERAILS for keeping me sane this weekend!

Frank


Back To Top


 Current time is 12:43 pm

Freerails > Model Railroad Forums > General Talk - Off Topic > No Problems Loading This Forum !
Top



UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2016 Data 1 Systems